ბოსტნეულის რაგუ

100გრ - 54კკალ
ინგრედიენტები:

ზეთი 1ს/კ
წითელი ბულგარული 2ც
მწვანე ბულგარული 1ც
ნიორი 2 კბილი
პომიდორი 400გრ
მწვანილი გემრიელი
მარილი, წიწაკა გემოვნებით
ყაბაყი ან ბადრიჯანი 3ც

 

მომზადება:
ტაფაზე დავასხათ ზეთი, დავყაროთ დაჭრილი ბულგარული და მოვშუშოთ.
დავამატოთ დაჭყლეტილი ნიორი, დაჭრილი ყაბაყი, ვშუშოთ რამდენიმე წუთი, ამოვურიოთ და დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი.

ვშუშოთ სანამ ყველა ბოსტნეული არ დარბილდება, თუ წვენი დააშრა შეგიძლიათ ცოტა წყლის დამატება. როცა გამორთავთ ცეცხლს დაამატეთ დაჭრილი მწვანილი, კარგად ამოურიეთ და... გემრიელად მიირთვით...

რედიენტი გასახდომი წამალი
Read 3011 times